6 Ocak 2013 Pazar

The Dante Legacy #2: Çalınan Gelin - Day Leclaire





Kitap Adı: Çalınan Gelin
Kitabın Orijinal Adı: Dante's Stolen Wife
Yazar Adı: Day Leclaire
Seri Adı: The Dante Legacy
Seri Sıralaması: 2/9
Türü: Günümüz Aşk
Yayınevi: Harlequin Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 112
Çıkış Tarihi: 2008
Puanım: 8/10



Yorumum: The Dante Legacy serisine kardeşlerden Maro Dante’nin hikayesi ile devam ediyoruz. Aslında hikaye ikizler Marco, Lazz ve Caitlyn arasında geçmektedir. Marco, Caitlyn’e ilk görüşte aşık olmuştur. Aynı şekilde Caitlyn de Marco’ya. Ama bir sorun vardır. Caitlyn, Marco’yu ikiz kardeş olan Lazz sanmaktadır!


Dante yangını bu kez Marco ve Caitlyn’i yakalamıştır. Bu, Dante ailesindeki erkekleri ve sevdiği kadınları etkileyen bir durumdur. Her iki tarafta ilk görüşte birbirne aşık olur, dokunduklarını an bir elektriklenme oluşur ve birbirlerinden başka kimseyi göremezler. 





Lazz ise Caitlyn’e ilk karşılaştığı kişinin ikizi olduğunu söylemez ve kadınla bir ilişki yaşamaya başlar. İkizini de olabildiğince yurt dışında tutar. Lazz, Dante yangınına inanmamaktadır. Genç kadınla iş anlamında birbirlerine çok iyi uyduklarından dolayı mantık evliliği yapmak istemektedir. Caitlyn, Lazz’daki değişimi fark eder ama anlam veremez. Lazz ilk tanıştıkları gibi değildir ama ilişkiye devam eder. 



Marco, ikizinin yaptıklarını geç de olsa fark eder ve hemen Avrupa’dan döner. Bir oyun oynar, sonunda Caitlyn, Marco’yu Lazz sanarak onunla evlenir! Asıl olaylar bundan sonra başlar. Tam da kitabın adına uygun çalınan gelin durumu vardır ortada!



Herşey meydana çıktığında, Caitlyn, bir an önce boşanmak ister ama Marco ona olan aşkını ispat etmek için bir şans ister. Ona Dante yangınını anlatır. Ama genç kadın buna pek inanmaz, arada Lazz vardır. O da Caitlyn’in kendisine dönmesi için çabalar. 



Bir de bu aşk hikayesi dışında şirket için zarara neden olan The Snitch dergisi vardır. Ailenin tüm özel ilişkilerini, sırlarını yayınlayan bir dergi. İçlerinde bir hain vardır. Ama bu hain kimdir? En  önemlisi de Caitlyn, kocası Marco’yu mu yoksa ikizi Lazz’ı mı seçecektir?






6. Dante'nin Sahte Nişanı

7. Geçmişle Hesaplaşma

8. Kader Savaşçısı

9. Becoming Dante



  

Güzel bir hikayeydi. Ben keyifle okudum. 


Herkese iyi okumalar, bol kitaplı günler!!


1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...