23 Haziran 2013 Pazar

OKK 4. BLOG TUR: AŞK KOKAN ÇİÇEKLER - SHERRYL WOODS YORUMUM



Kitap Adı: Aşk Kokan Çiçekler
Kitabın Orijinal Adı: Flowers On Main
Yazar Adı: Sherryl Woods
Seri Adı: Chesapeake Shores
Seri Sıralaması: 2/10
Türü: Günümüz Aşk, Dram, Aile
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Sayfa Sayısı: 398
Çıkış Tarihi: 2013
Puanım: 3,5/5



Arka Kapak Yazısı: Son iki oyunu üzücü bir şekilde başarısızlığa uğrayan yazar Bree OBrien, Chicagoyu terk edip büyüdüğü yer olan Chesapeake Kıyılarına geri döner. Aniden karşısına çıkan bir fırsatı değerlendirerek, keyif aldığı çiçeklerle uğraşabilmek için yepyeni bir heyecanla Çiçekçi Dükkânını açar. Ne var ki, boşanmış annesi ve burnundan soluyan eski aşkı etrafındayken Chesapeake Kıyıları düşündüğü kadar sakin ve huzurlu değildir…

Jake Collinsin, Breeyi hayatından uzaklaştırmak için birçok nedeni vardır. Ancak bu yine de ondan uzak durması için yeterli değildir; çünkü hâlâ ona sırılsıklam âşıktır. Sevdiği kadının sonsuza dek yanında olacağını bilse, geçmişteki tüm kırgınlıkları unutmaya hazırdır.

Peki, Bree sonsuza dek onunla kalacak mı?

Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardır; inadından vazgeçip, geleceğe doğru riskli bir adım atmak...

Woodsdan yine, güneyin tadını ve kokusunu alabileceğiniz, ilgi çekici hikâyesi ve büyüleyici karakterleri ile ön plana çıkan bir roman."
Library Journal

"Sherryl Woods, okurlarını her zaman mutlu etmeyi başarıyor! Ben de onlardan biriyim."
Debbie Macomber

Woodsdan yine, güneyin tadını ve kokusunu alabileceğiniz, ilgi çekici hikâyesi ve büyüleyici karakterleri ile ön plana çıkan bir roman."
Library Journal

"Sherryl Woods, Chesapeake Kıyıları serisi ile son derece sürükleyici bir aile öyküsü yaratıyor."
Publishers Weekly

"Zekice, büyüleyici ve sıcacık."
New York Times En Çok Satan Yazarı Heather Graham

"Akıllı karakterler, gerçekçi diyaloglar... Enfes bir hikaye"
Publishers Weekly

Yorumum: Serinin ilk kitabını Tüyap Kitap fuarından almıştım ama şimdiye kadar maalesef okumaya fırsatım olmadı. Yoğun bir zamanda olduğum için tur nedeniyle seriye ikinci kitap ile başlamış oldum. Aslında seriler birbiri ile bağlantılı olmasa bile sıra ile okunmasından yanayım. Yanayım kelimesi az bile kalır takıntılıyım desem yeridir! Bu konuda sevgili blog ikizim Kütüphanemden Kitap Manzaraları benden çok çekmiştir. Kih kih kih :)



Seri küçük bir kasabada geçmektedir. Bree, her şeyden kaçıp gittiği kasabaya yine bir şeylerden kaçmak için geri dönmüştür. Ama bu dönüş hiç de kolay olmayacaktır. Yıllar önce terk ettiği Jake, Bree’nin hayatını zorlaştırmaktadır. Adam bu konuda haksız da değil hani. Ben olsam Bree’ye daha fazla çektirirdim! Kızımızın, Jake’e yapmadığı kalmamıştır. Özellikle bir aldatma hikayesi var ki! Buna karşılık Jake yine de iyi davrandı diyebilirim Bree’ye.

Bir de Bree’nin anne – babasının bir hikayesi var ki! Onlarda bir şeyleri düzeltme çabasındalar. Duygusal ve geçmişle hesap dolu iki hikaye sizi beklemekte!

Keyifli okumalar!

Katkılarından dolayı Ephesus Yayınları'na OKK olarak teşekkür ederiz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...