26 Eylül 2013 Perşembe

OKK 12. BLOG TUR: AŞK, ÇİKOLATA VE HARLEQUİN: BÜYÜK FEDAKARLIK - LYNNE GRAHAM - YORUM






Kitap Adı: Büyük Fedakarlık
Kitabın Orijinal Adı: The Greek Tycoon’s Blackmailed Mistress
Yazar Adı: Lynne Graham
Türü: Günümüz Aşk, Beyaz Dizi
Yayınevi: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Çıkış Tarihi: 2010
Puanım: 3,5/5 



Arka Kapak Yazısı: Ella, kardeşi ve kocasının ölümünün ardından, yeğeninin velayetinin Aristandros'a verildiğini öğrenince, tam bir şok yaşamıştı. Yeğeninin bakımını üstlenmek ve onunla yakından ilgilenmek için, her türlü fedakârlığı yapmaya hazırdı. Ve bu fedakârlıklara, yedi yıl önce evlenme teklifini geri çevirdiği Aristandros'un acımasız isteklerini kabul etmek de dahildi...



Yorumum: OKK olarak turlarımız hız kesmeden devam ediyor ve edecek! Bu kez yine yapmadığımız bir tur yapmak istedik ve OKK’nın ortak zevki olan beyaz dizi okumaya karar verdik! Bu turumuzdaki sloganımız:

Aşk, Çikolata ve Harlequin!



Beyaz diziler, sizi birkaç saatliğine de olsa kendi dünyasına çeken kısa hikayelerdir. Bende bu nedenle fırsat buldukça okumayı tercih ediyorum.

Erkek karakterimiz bir Yunan ve beyaz dizi okuyanlar Yunan erkeklerinin ne kadar korumacı, sahiplenici ve kıskanç olduğunu iyi bilirler. Ella ve Ari bundan yedi sene önce nişanlanmışlardır ve bir şekilde nişan bozulmuştur! Ella’nın kız kardeşi, Ari’nin kuzeni ile evlidir ancak bir trafik kazasında çiftimiz hayatını kaybetmiştir. Çiftimizin küçük kızının velayeti Ari’ye verilmiştir ki kızımız yeğenini kendi yanına almak istemektedir. Ari ise, kızımızı yedi yıl geçmesine rağmen unutamamıştır. Ella’yı, küçük yeğenini kullansa bile yanında tutmaya kararlıdır!

Alıntılar:

Ailesi yedi yıl önce verdiği karar yüzünden yeterince bedel ödediğine ne zaman karar verecekti? Artık sadece ölümünün bu hesabı kapatacağını düşünmeye başlamıştı.
………………………………………….

Söz konusu çocuk yetiştirmek olduğunda para tek kriter olmamalı.
………………………………………….

Tehditler ve uyarılar, güvenmek ve sırları paylaşmak için gereken atmosferi yaratmaz.


Herkese bol kitaplı günler!!!

2 yorum:

  1. Ben derim ki, "Aşk-Çikolata-Harlquin-Kitap Tutkum = Muhteşem Dörtlü" En kısa zamanda alıp okumam lazım. Çok güzel yorumların da, görseller de. Ayriyeten de slogana bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha teşekkür ederim :))) Görselelri beğenmene ayrıyeten sevindim, bir uzman gözü oldı :)
      Sloganımız OKK'mize ait :)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...