22 Aralık 2014 Pazartesi

The McCarthys of Gansett Island #3: Aşka Son Bir Şans - Marie Force



Kitap Adı: Aşka Son Bir Şans
Kitabın Orijinal Adı: Ready for Love
Yazar Adı: Marie Force
Seri Adı: The McCarthys of Gansett Island
Seri Sıralaması: 3/12 + 1 novella
Türü: Günümüz Aşk
Yayınevi: Novella Yayınları
Sayfa Sayısı: 336
Çıkış Tarihi: 2014
Puanım: 5/5



Arka Kapak Yazısı: Sevginin ne olduğunu öğrendiğim günden beri seni seviyorum, benimle aşka var mısın?

Trajik bir trafik kazasında ailesini kaybeden Sydney, geleceğini yeniden şekillendirmek üzere çocukken yaz aylarını geçirdiği Gansett Adası'na dönüyor ve on yedi yıl önce hiçbir şey
söylemeden terk ettiği ilk aşkı Luke'la karşılıyor.

Tüm yaşadıklarının ardından şüphe, pişmanlık, suçluluk duygusu ve içinde canlanan yeni ama tanıdık hislerle boğuşan Sydney,aşka son bir şans verip mutluluğu bulabilecek mi, yoksa kendi yalnızlığını mı seçecek?

Gansett Adası büyülü, romantik ve ateşli aşklara yelken açmak isteyenleri bekliyor.

"Aşka Son Bir Şans muhteşem ve ilham verici bir aşk hikâyesi."
-Joyfully Reviewed-

"Sadece Luke ve Sydney'nin bu romantik ve gelgitli ilişkisi değil, Gansett Adası'ndaki aşk kokusu da hiç unutulmayacak."
-Booklist-

"McCarthy ailesiyle henüz tanışmadıysanız şimdi tam vakti, onların eğlenceyle hüznün iç içe geçtiği birbirinden farklı ve renkli hikâyelerinden vazgeçemeyeceksiniz."
-Amazon-

Yorumum: Marie Force <3. Yazarın kesinlikle ve kesinlikle hayranıyım! Gansett adasına, yarattığı karakterlere ve onlar için yazdığı aşk hayatlarına hayranım. En büyük hayranlığım ise yazarın kendisini tekrarlamaması, farklı kurgu ve karakterlerle karşımıza çıkması. 

Marie’nin erkek karakterleri son derece romantik, sevdiği kadın için her şeyi yapan, sevgi dolu, sonuna kadar sadık ve asla karşısındaki kadını yarı yolda bırakmayan kişilerdir. Ancak bunlar ortak özellikleri olsa da bazı davranışları, olaylara bakışları farklıdır. 



Kadın karakterler ise belli zor dönemler yaşamış ya da yaşıyor ancak hayatı bırakmayan kişilerdir ve her birinin yaşadıkları farklıdır. Aşka Son Bir Şans kitabında çok güzel bir ikinci şans olayı anlatılmaktadır. Luke ve Sydney, lise yıllarında sevgilidirler. Sydney, üniversiteye gidip, Luke’u arkasında bıraktığında tüm hayatları değişir çünkü genç kız başka biriyle ilişki yaşamaya başlar. Aradan 17 sene geçer ve bir araba kazasında Sydney eşini ve çocuklarını kaybeder. Yaralarını sarmak için tekrar Gansett Adası’na geri döndüğünde onu yeni bir başlangıç beklemektedir. Tabii kendisi de kabul ederse…

Seri Bilgisi
1.      Bir Aşk Çarpıntısı (Maid for Love) – Mac ve Mdadie
2.      Aşka Düşünce (Fool for Love) – Janey ve Joe
3.      Aşka Son Bir Şans (Ready for Love) – Luke ve Sydney
4.      Falling for Love – Grant ve Stephanie
5.      Hoping for Love – Evan ve Grace
6.      Season for Love – Owen ve Laura
7.      Longing for Love – Blaine ve Tiffany
8.      Waiting for Love – Adam ve Abby
9.      Time for Love – David ve Daisy
10. Meant for Love – Jenny ve Alex
10.5.       Chance for Love – Jared ve Elizabeth
11. Gansett After Dark
12. Kisses After Dark – Shane ve Katie

“O halde suçluluğa değil mutluluğa tutun, çünkü mutluluk suçluluktan çok daha yapıcı bir duygu. Mutlu olmak için kendine izin ver, Syd.”

Genç kadın mutlu olmak istemektedir, buna karşın geçmiş hatıraları ara ara yerinden hortlayarak ona zarar vermektedir. Bu dönemde Luke yanında olarak zorlukları atlatmasında yardımcı olacaktır.

Kitabımızda sürpriz bir aşk daha var. Hem de ne sürpriz! İnsana aşk her yaşta dedirtiyor <3 Kitabımız Luke ve Sydney aşkı olarak görünüyor ama ada sakinleri yine kitapta gözüküyor. Madie ve Mac, Janey ve Joe aşkları tam hız devam ederken, bir yerlerde yeni tanışmalar yeni aşklara sebep olmakta…  

Marie’de sevdiğim bir şey de bir sonraki kitap hakkında ipuçları vermesi. Bu bakımdan Grant’ın hikayesini çok ama çok merak ediyorum! Novella Yayınları sağ olsun bizi çok bekletmiyorlar <3.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...