10 Ağustos 2015 Pazartesi

Blackstone Serisi #1: Çırılçıplak - Raine Miller



Kitap Adı: Çırılçıplak
Kitabın Orijinal Adı: Naked
Yazar Adı: Raine Miller
Seri Adı: Blackstone Serisi
Seri Sıralaması: 1/4
Türü: Günümüz Aşk, Yetişkin
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa Sayısı: 224
Basım Tarihi: 2014
Puanım: 3,5/5

  
Arka Kapak Yazısı: Çırılçıplak bir tutku. Gizlenen gerçekler. Unutmayacağınız bir aşk.

Londra Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan Amerikalı bir öğrenci ve yarı zamanlı bir fotomodel olan Brynne Bennet, yaşadığı trajediye rağmen hayatını yeniden bir düzene sokmuştu. Ta ki başarılı işadamı Ethan Blackstone, Brynne'in çıplak fotoğrafını satın alana kadar...

Ethan, Brynne'i yatağında istiyordu ve onu orada tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Onun dominant karakteri, Brynne'i hem çekiyor hem de korkutuyordu. Ancak bu ilişkide sırlar söz konusuydu. Hem de oldukça büyük sırlar… Ethan'ın ona duyduğu tutku, Brynne'i kurtarmaya yetecek miydi; yoksa aralarındaki sırlar ikisini de yok mu edecekti?

Yorumum: Aslında seri kitapları ardı ardına okumayı pek sevmem ve tercih de etmem. Ama ne var ki bu seriyi okumak için biraz daha beklemek istedim ve üçüncü kitap hazır çıkmışken başlayayım dedim.


Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, kitabın kapağına ve türüne baktığınızda – erotik, yetişkin – daha fazla erotizm bekliyorsunuz. Yalnız okumaya başladığınızda hiç de öyle olmadığını görüyorsunuz. Normal bir romansta ne kadar varsa bu Raine Miller’in Çırılçıplak romanında da o kadar var.


Bana doğru yürüyüp elini uzattı. “Ethan Blackstone.”
“Adımı nasıl biliyorsunuz?”
“Çok değil, yaklaşık on beş dakika önce,Andersen Galerisi’nden adı Brynne’nın Sessizliği olan bir çalışma satın aldım.”
“Brynne Bennet.”dedim.
“Ve artık birbirimizi tanıyoruz. Şimdi evinize bırakmama izin verecek misiniz?”

Brynne Bennet geçmişinden kaçmış, kendini toparlamaya çalışan bir genç kadındır. Okul masraflarını ödemek için modellik yapmaktadır. Ethan Blackstone ise bir güvenlik şirketinin sahibi zengin bir adamdır. 

İkilinin yolları Ethan’ın Brynee’nın nü bir fotoğrafını alması ile kesişir. Ethan, genç kızın peşini bırakmamaya kararlıdır peki ya Brynee? Geçmişte yaşadıklarından dolayı erkeklere güveni olmayan genç kadın, Ethan’a bir şans verecek midir?

Kitabın bazı kısımlarını duygusuz buldum. Sanki her şey tık tık tık basamak basamak hemen oldu gibi geldi. Çok fazla bilinmeyen vardı. Hala Brynee ya da Ethan’ın geçmişte ne sakladığını bilmiyoruz. Serinin ilerleyen kitaplarında öğreneceğimizi umuyorum. 

Blackstone Serisi
1.      Çırılçıplak (Naked)
2.      Senin İçin (All in)
3.      Aç Gözlerini (Eyes Wide Open)
4.      Değerli Şeyler (Rare and Precious Things)

Raine Miller’in bir başka serisinde bu kitapta geçen yan karakterleri ana karakter olarak görüyoruz: Neil ve Elaina. Neil, Ethan’ın Brynee için ayarladığı şöfor/koruma. Elaina ise Ethan’ın sekreteri/yardımcısı. Bu ikilinin de hikayesini merak ediyorum. Umarım bu seride Türkçe’ye çevrilir. 

Kitabı ortalama bulduğum halde yine de Ethan ve Brynee’nın hikayesini merak ediyorum. Sırları nelermiş,ilişkileri ne boyuta ulaşacak? Seriye devam edeceğim.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...