7 Nisan 2016 Perşembe

The Hero #2: Beni Aşka İnandır - Laura Kaye



Kitap Adı: Beni Aşka İnandır
Kitabın Orijinal Adı: One Night With a Hero
Yazar Adı: Laura Kaye
Seri Adı: The Hero
Seri Sıralaması: 2/2
Türü: Günümüz Aşk, Romans
Yayınevi: Nemesis Kitap
Sayfa Sayısı:308
Basım Tarihi: 2016
Puanım: 5/5

  
Arka Kapak Yazısı: Aşktan çok uzağa… 

Brady Scott alkolik babasının yanında büyümüş bir donanma askeridir. Uzun zaman önce kendine bir söz vermiştir: Asla evlenmeyecek ya da çocuk sahibi olmayacaktır. Joss Daniels’la tanıştığında da aklında bunlardan biri yoktur zaten. Brady’nin istediği şey sadece tek gecelik bir birlikteliktir. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz ve Brady iki sorunla yüzleşmek zorunda kalır: Birincisi Joss aslında onun kapı komşusudur. İkincisi ve en önemlisi Brady onunla tek geceden fazlasını istemektedir. …

Hayale en yakın yere. 

Joss Daniels yalnız başına büyümüş bir kadındır ve hayalini kurduğu tek bir şey vardır: evlenip çocuk sahibi olarak hayatı boyunca arzuladığı aileye kavuşmak. Brady ile tanıştığında onun doğru adam olduğunu düşünse de yanıldığını kısa sürede anlar. Çünkü Brady kendi şeytanlarıyla savaşan ve bu savaşı tek başına vermeyi seçmiş bir adamdır. 

Geçmişten gelen korkuları bugünlerinin üzerine kara bir bulut gibi çökerken Joss ve Brady kendileri için bir gelecek yaratmayı başarabilecekler mi?

Yorumum: Laura Kaye, ilk okuduğum kitabı olan Karanlıkta ile gönlümü çalmıştı, Yasak Sevgili ile de takip edeceğim yazarlar listesine girmişti ama Beni Aşka İnandır ile bende bir tık daha yükseldi.

Onun yanında olmak, lunaparktaki hız trenlerine binmek gibiydi. Karşısına tepe mi, keskin bir dönüş mü yoksa bir düşüş mü çıkacağı tamamen belirsizdi.


Kitabımız ilk kitaptaki ana kadın karakter olan Aly'nin ağabeyi Brady hakkında. Yaşadığı öfke sebepleri nedeniyle, Özel Kuvvetler tarafından Brady'nin görev yeri değiştirilmiştir. İki seneliğine başka bir göreve verilmiş ve terapi zorunluluğu getirilmiştir. Hayatı karmakarışık olan genç adam uzun süreli ilişkilerden kaçınmaktadır.

Joss ise çocukluğundan beri hep bir aile kurma hayaliyle yaşamaktadır. İstediği şeyler bir eş, bir çocuk ve bir yuvadır. Ve Joss kesinlikle her kitapta rastlayacağınız bir kadın karakter değil.
Brady ile tek gecelik diye başlayan ilişkileri ikisi içinde sürprizlerle doludur. 

The Hero Seri Sıralaması
1.      Yasak Sevgili (Her Forbidden Hero) - Alyssa Scott ve Marco Vieri
2.      Beni Aşka İnandır (One Night With a Hero) - Brady Scott ve Joss Daniels

Yazarın bu kitabı kesinlikle serinin ilk kitabından çok daha güzeldi. Kurgunun içeriği çok daha dolu dolu ve yazım olarak daha gelişmişti. Aly ile beraber çocukken yaşadıkları kötü olayların Brady'i nasıl etkilediği, Aly'i için neleri göze aldığı daha ayrıntılı bir şekilde genç adamın tarafından ele alınmıştı. 

Joss'un Brady'e güven duymama nedenlerinden tutun, davranışlarına kadar herşeyin bir açıklaması vardır. Laura Kaye, kesinlikle karakterleri dolu dolu yazan bir yazar. 

Yazarın takipçisiyim :)

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...