3 Haziran 2016 Cuma

Anchor Island #1: İki Aşk Arasında - Terri Osburn

Kitap Adı: İki Aşk Arasında
Kitabın Orijinal Adı: Meant to Be
Yazar Adı: Terri Osburn
Seri Adı: Anchor Island
Seri Sıralaması: 1/4
Türü: Günümüz Aşk, Romance
Yayınevi: Nemesis Kitap
Sayfa Sayısı: 360
Basım Tarihi: 2016


Arka Kapak Yazısı: Beth Chandler, tüm hayatını başkalarını memnun etmek için çalışarak geçirmiştir. Avukat olan Beth'in hukuk fakültesine gitme sebebi büyükannesini ve büyükbabasını memnun etmek istemesidir. Nişanlı bir kadın olmasının sebebi ise işkolik erkek arkadaşının evlenme teklifine evet demesidir; üstelij bu teklife sadece onu memnun etmek için evet demiştir.

Nişanlısı Lucas, onu ailesiyle tanıştırmak için Anchor Adası'na götürmek istediğinde de, denizden aşırı derecede korkmasına rağmen gitmeyi kabul eder. Çünkü Beth için en önemli şey budur; başkalarını memnun etmek... Deniz fobisine rağmen nişanlısının ailesiyle tanışmak için onları adaya götürecek feribota biner ama bu yolculuğun sebep olacağı şeylere hazırlıklı değildir. Planladığı bu yolculuk planlamadığı bir aşkı getirdiğinde, Beth için iki aşk arasında kalması ve seçim yapması kaçınılmaz olur. Peki ya bu iki aşktan biri gerçekten imkansızsa, seçim yapma şansı var mıdır?

Yorumum: Yeni yazarlar tanımayı ve günümüz romanslarını severim. Tur kitabımızda böyle romantik, güzel bir kitap olunca değmeyin keyfime!

Adada geçen romantik aşk hikayeleri ise oldum olası sevdiğim hikayelerdir. Adada romantizm bir başka oluyor :p



Beth, hayatı boyunca başkaları ne istemişse yapan bir kadındır. Nişanlısının evlilik teklifini bile o istedi diye kabul etmiştir. Denizden ne kadar korksa da nişanlısının teklifini reddedememiştir. Yolda hiç ummadığı biriyle karşılaşır ve bu kişi ona Lucas dışında bir başka insana hissetmemesi gereken şeyleri duymasına neden olur. İki aşk arasında kalan Beth ne yapacaktır?

Anchor Adası Seri Sıralaması
1.      İki Aşk Arasında (Meant to Be) - Beth ve Joe
2.      Up to the Challenge - Lucas ve Sid
3.      Home to Stay - Willow ve Randy
4.      More to Give - Callie  ve Sam



Yazarın dili çok hafif ve akıcı. Kitabı elinize aldığınızda çok çabuk olayların içine çekiliyor ve hemen ilerliyorsunuz. Ancak kitapta sevmediğim bir husus var. Spoiler başlangıcı; Beth'in kafasını karıştıran kişi nişanlısının üvey kardeşi Joe. Ben bu tarz kardeş olaylarını sevmiyorum. Konu olarak inanılmaz itiyor beni. Bu nedenle kardeş konusuna taktım :p Spoiler sonu. Onun dışında güzel, akıcı bir romandı.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!



2 yorum:

  1. Dün yaptığım alışverişte dikkatimi çeken bir kitaptı almamıştım ancak şuan inanılmaz bir alma isteği duyuyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir daha ki alışverişe aklınızda olsun :) Ben teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...