6 Temmuz 2017 Perşembe

Kız Kardeşler Serisi #3: Hüznün Gölgesinde Aşk - Susan Mallery

Kitap Adı: Hüznün Gölgesinde Aşk
Kitabın Orijinal Adı: Straight from the Hip
Yazar Adı: Susan Mallery
Seri Adı: Kız Kardeşler Serisi
Seri Sıralaması: 3/4
Türü: Günümüz Aşk, Romans, Yeni-Yetişkin
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 336
Basım Tarihi: 2013
Puanım: 4,5/5


Arka Kapak Yazısı: Aşkla açılan gözler, gerçekler karşısında körleşir mi?
Izzy, Titan kardeşlerin en cesurudur. Ama bir petrol kuyusunda gerçekleşen patlama yüzünden neredeyse kör olur. Patlamanın bir kaza olmadığını düşünen kız kardeşleri, Izzy'nin içine kapanmasından endişe duymaktadır. Bu, uzun zamandır ortalarda olmayan üvey kardeşleri Garth'ın bir oyunu mudur? Yoksa onlarla uğraşan başka biri mi vardır?

Izzy'nin kardeşleri, onu hayatta kalmaya öğrenmesi için bir eğitim kampına gönderirler. Izzy bu durumdan memnun olmamasına rağmen eğitmeni Nick onu karanlıkta bırakmamaya kararlıdır. Hem de birçok açıdan. Ama ona yardım etme sebebini açıkladığı takdirde Izzy'yi bir daha asla görememekten korkmaktadır. Nick onu kaybetme riskini göze alabilecek midir?

Yorumum: Titan kız kardeşler içerisinde en sevmediğim karakter Izzy olmasına rağmen hikayesini en sevdiğim Izzy oldu. Kendisini sevmeme nedenlerim ikinci kitap olan Aşkın İki Yüzü'ndeki olaylara dayanıyor ama kimseye spoiler olmasın diye bu konuya değinmeyeceğim.

Izzy, diğer kız kardeşlere benzemeyen uçarı, hayatı uçlarda yaşayan bir kadındır. Adrenalin yaşamayı çok sever bu nedenle de petrol kuyusunda çalışmaktadır. Patlama sonucunda genç kadın kör olur. Kız kardeşler olayın sorumlusu olarak Garth'ı görürler. Sorumlu Garth mıdır yoksa başka biri mi?


Izzy'nin eski haline dönmesi için ameliyat olması gerekmektedir. Ya ameliyat olup eski haline dönecektir ya da tamamen düzelemez şekilde kör olacaktır. Kararsız kalan Izzy'i ablaları Nick'in eğitim kampına gönderirler. Burada nasıl hayatta kalacağını öğrenecektir. Genç kadın için zor bir sürecin başlangıcıdır çünkü kendisi buraya gelmek istememektedir. Nick de zor durumdadır. O ise böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştır. Nick'in eğitim kampı travma sonrası stres bozukluğu yaşayan çocuklar içindir. Izzy'nin durumu Nick'i çok zorlamaktadır. Hele bir de ondan hoşlanıyor olması daha karmaşık olaylara neden olacaktır.

Kız Kardeşler Seri Sıralaması
1.      Bana Bir Aşk Borçlusun (Under Her Skin)
2.      Aşkın İki Yüzü (Lip Service) - Skye Titan ve Mitch Cassidy
3.      Hüznün Gölgesinde Aşk (Straight from the Hip) - Izzy Titan ve Nick
4.      Aşkın Peşinde (Hot on Her Heels) - Dana Birch ve Garth Duncan

En merak ettiğim hikaye Garth'ınkiydi. Onu da keyifle okudum. Yakında yorumu sizlerle. Susan Mallery ve kurguları kalp ben :p

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...